TUŽNA VIJEST Preminuo hrvatski branitelj poznat po uzviku nakon oslobođenja Knina

11.04.2022. 16:50:00

POČIVAO U MIRU

Ušli su u osvojeni Knin u veličanstvenoj pobjedničkoj vojno-redarstvenoj akciji Oluja '95. - mladići koji su dali najveći obol hrvatskoj pobjedi protiv srpskog agresora kojega su u VRA Oluja pregazili…

Među tim hrvatskim pobjednicima bio je i u petak preminuli Kristijan Miholjek (Kristuš), koji je ponosno i pobjednički u kamere uzviknuo "Pozdrav Lepoglavi", odakle je Kiki došao u pobjednički pohod hrvatske vojske i zajedno sa svojim suborcima sudjelovao u Danu pobjede nad srpskim agresorom, objavio je Braniteljski portal. Miholjek je umro u 49. godini života.

"Umro je zaboravljen, bez mirovine, k'o nekakav klošar, a ne hrvatski branitelj i heroj. Sad Lepoglava plače, a svi su se sprdali s njim", rekao je njegov ogorčeni prijatelj.

Pokojnog Kikija i njegov poznati uzvik "Pozdrav Lepoglavi!" možete pogledati na snimci od 3:02 do 3:05 OVDJE.

Izvor: Direktno.hr/Foto:screenshot_yt

Izvorni autor: Braniteljski-portal/bkk/Direktno.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.