TUŽNA VIJEST ZA SLAVONSKI BROD: Iznenada nas je napustio general IVAN RAGUŽ - POSLJEDNI ISPRAĆAJ

22.03.2023. 09:17:00

Tužna vijest pogodila je Slavonski Brod.

Dana 20. 03. 2023. godine  znenada u 64. godini života preminuo je general Ivan Raguž. "Napustio je Hercegovinu odakle je rodom i odakle se na samom početku 1990. godine stavio na raspolaganje u obrani i stvaranju naše Hrvatske", kazao nam je Krešimir Šipoš predsjednik Udruge 3. bojne 3. gardijske brigade Kune.

Raguž je bio Šipošev zamjenik, a kasnije je bio i zamjenik generalima Kruljac i Obrovac.

"Kao HRVI po odlasku u mirovinu aktivno se uključio u rad i udruge veterana 3. GBR HV Slavonski Brod i Hrvatskog Generalskog Zbora. Bio je uvijek dobar duh i duša naše sredine. Bio je čovjek i veliki domoljub. Nedostajat će nam puno, ali jedina nam je utjeha sto ćemo se svi skupa opet susresti, kada i nas dragi Bog pozove sebi, neka mu je vječna slava", kazao je Šipoš.

"Poštovani naš Ivane, zapovjedniče i legendo, neka ti je laka hrvatska gruda koju si neizmjerno volio! Počivaj u miru Božjem! Svim ožalošćenima upućujemo riječi iskrene sućuti", napisali su iz Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Brodsko-posavske županije.

Posljednji ispraćaja generala Ivana Raguža biti će danas 22. 03. 2023. godine u 12,00 sati na gradskom groblju u Slavonskom Brodu.

Osmrtnice – Piramida | pogrebne usluge i cvjećarna

Izvor: sbonline

Izvorni autor: SB/Foto: snimka zaslona

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.