Tužna vijest za sve Antunovčane, preminuo Ilija Lovrić

28.04.2022. 12:00:00

Udruga hrvatskih branitelja Antunovac - Ivanovac na svojim mrežnim stranicama izvjestila je da je jučer u poslijepodnevnim satima preminuo Ilija Lovrić, dugogodišnji predsjednik Udruge obitelji nestalih i nasilno odvedenih branitelja Domovinskog rata Osijek. 
Objevu UHBAI prenosimo Vam u cijelosti:
"Tužna vijest za sve nas Antunovčane, jučer u poslijepodnevnim satima napustio nas je naš sumještanin, bivši predsjednik Udruge obitelji nestalih i nasilno odvedenih branitelja Domovinskog rata Osijek gosp. Ilija Lovrić. 
Ilija Lovrić je otac hrvatskog  branitelja Ivice Lovrića koji je   kao 18-togodišnji hrvatski branitelj nestao 1991. godine u vihoru Domovinskog rata na farmi Orlovnjak.
Cijeli svoj život posvetio je potrazi njegovog pronalaska nadajući se da će naći njegov grob gdje će moći zapaliti svoju posljednju svijeću.
Na ovome svijetu nije ga pronašao.
Našao ga je gore među zvijezdama, tamo na nebu u svom miru napokon su zajedno.
Ilija naš dragi počivaj u miru Božjem.
Sahrana našeg mještanina Ilije biti će sutra na mjesnom groblju u Antunovcu u 14.00 sati. Obitelji iskrena sućut!"

Izvor: PDN/Foto: facebook

Izvorni autor: Krešimir Cestar

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.