U četvrtak svečana dodjela priznanja Ivici Tucaku

02.04.2024. 09:43:00

Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata91., u suradnji s drugim udrugama proizašlim  iz Domovinskog rata, a pod pokroviteljstvom Ministarstva hrvatskih branitelja, u četvrtak, 4. travnja, u 11 sati, u dvorani Specijalne policije iz Domovinskog rata RH, u Zagrebu, Trg žrtava fašizma 1, svečano će uručiti „Veliku zlatnu plaketu-Da se ne zaboravi“ Ivici Tucaku, izborniku muške hrvatske vaterpolske  reprezentacije, koja je osvojila prvo mjesto na svjetskom prvenstvu u Dohi.

U prigodnom programu sudjelovat će: Zlatko Mateša, predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora, Nikolina Brnjac, ministrica turizma i sporta, Perica Bukić, Izvršni direktor  Hrvatskog vaterpolskog saveza, Dubravko Šimenc, legendarni vaterpolista, Mladen Pavković, predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata91.,Josip Slačanin, predsjednik Udruge Specijalne policije  iz Domovinskog rata, Robert  Puja, predsjednik Udruge veterana 7. gardijske brigade „Puma“ te Željko Krušlin - Kruška i Zagrebačke mažoretkinje. Voditelji će biti Anja Šovagović-Despot i Luka Petrinec.

Ulaz je slobodan.

UHBDR91.

Izvorni autor: UHBDR91/Foto:video screenshot/gol.dnevnik.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.