U obiteljskoj kući u Boboti policija pronašla oružje

09.08.2022. 16:57:00

Policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 55-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari“.

„Tijekom kriminalističkog istraživanja, temeljem naloga Županijskog suda u Vukovaru obavljena je pretraga jedne obiteljske kuće i drugih prostorija u Boboti kojom prilikom je pronađena automatska puška, pet pripadajućih spremnika za streljivo, ukupno 278 komada streljiva različitih kalibara i jedan tromblonski nastavak“, izvijestila je policijka uprava.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je podnijeta Općinskom državnom odvjetništvu u Vukovaru.

Izvor: Narod.hr/PDN/Foto:crodex.net

Izvorni autor: ak/narod.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.