U SJEĆANJE NA 'MORSKOG VUKA' VIDEO: JEDAN, JEDINI Pogledajte što je Oliver odgovorio na pitanje srbijanske novinarke o pjevanju u Beogradu

30.07.2021. 08:48:00

Mnogima omiljen pjevač isticao se po svevremenskim pjesmama, odličnom humoru, ali i dosljednosti kada su u pitanju neke stvari. Jedna od tih jest pjevanje u Srbiji. Oliver, naime, u toj zemlji nije želio pjevati ni za kakav novac. 

Iako su mu svojevremeno za nastup nudili i 50 tisuća eura, Oliver je  nakon Domovinskog rata uporno odbijao nastupati u Srbiji, ali i Crnoj Gori koje su za vrijeme rata Hrvatskoj nanijele puno zla. "Da nastupim u Srbiji, izdao bih svoje principe i stavove", obrazlagao je, uvijek ističući da to nema veze s politikom i političarima. Dodao je i da ne vidi kako netko tamo može nastupati sve dok je u Hrvatskoj i jedna mina. 

Dokaz njegovom stavu jest i jedan intervju koji je dao za srpski medij. 

Novinarka ga je upitala hoće li između "Moskve i Tokija naći neko vrijeme za Beograd". 

"Neće, neće... To smo završili. Tu temu smo završili.", odgovorio je Oliver.

Novinarka mu je potom rekla kako nikada ranije nisu vidjeli intervju u kojem navodi da neće doći te da su se pojavile i neke novine koje su tvrdile da ga nitko nije zvao u Beograd.

"Ma nema veze... Nije istina, zvali su me puno puta i svaki puta rekao sam: 'Ne'. Mislio sam da je ta tema završena, a oni to stalno spominju", odgovorio je legendarni Oli. 

"Ne postoji ništa što bi promijenilo vaše mišljenje?", upitala je novinarka. Kimajući glavom jasno je pokazao da ne dolazi u obzir.

"Ne. Idem li objašnjavati, trajat će dugo", završio je.

Izvor: Direktno

Izvorni autor: lš/foto: FaH

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.