U srijedu obilježavanje 29. obljetnice preuzimanja vojarne i Dan koprivničkih branitelja

28.09.2020. 17:40:00

Za sve koji žele sudjelovati u prigodnom programu kod Križa života na prostoru bivše Vojarne, organiziran je prijevoz autobusom

U srijedu, 30. rujna u Koprivnici se obilježava 29. obljetnica preuzimanja vojarne i Dana Koprivničkih branitelja.

Program: 

9.30 sati – Sveta misa za sve poginule, nestale i umrle hrvatske branitelje u župi svetog Nikole biskupa, Đure Estera 2

10.30 sati – Polaganje vijenaca i prigodno obraćanje kod Križa života na prostoru bivše Vojarne Ban Krsto Frankopan na Trgu dr. Žarka Dolinara

11.30 sati – Polaganje vijenaca i prigodno obraćanje kod Spomenika hrvatskoj slobodi za branitelje iz Domovinskog rata na Florijanskom trgu

Za sve koji žele sudjelovati u prigodnom programu kod Križa života na prostoru bivše Vojarne, organiziran je prijevoz autobusom koji će po završetku mise biti kod sportske dvorane Branimir u Školskoj ulici.

Prvi polazak je predviđen oko 10 sati, a drugi će se polazak organizirati prema potrebi.

Planirano vrijeme odlaska do Florijanskog trga nakon završetka ceremonije oko 11 sati s parkirališta ispred Kampusa, bivše Vojarne.

Pozivaju se svi branitelji bivše Općine Koprivnica koji su bili pripadnici koprivničkih ratnih postrojbi te svi ostali građani da se priključe svečanom obilježavanju.

Izvor: klikaj.hr/Foto:Grad Koprivnica

Izvorni autor: klikaj.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.