U stanu u Splitu pronađena mrtva osoba, tragovi upućuju da se radi o ubojstvu

29.04.2023. 09:05:00

U Splitu je u u petak navečer u stanu pronađen mrtav muškarac na čijem su tijelu tragovi koji upućuju na kazneno djelo, doznaje se od policije koja je privela osobu koju dovodi u vezu s tim, a neslužbeno se doznaje da je riječ o ženi.

Oko 20.35 sati splitska policija je zaprimila dojavu da se u stanu u Splitu nalazi mrtva osoba.

“Na tijelu osobe postoje tragovi koji upućuju na kazneno djelo. Osoba koja se dovodi u svezu s događajem nalazi se u prostorijama policije te je nad njom u tijeku kriminalističko istraživanje. O događaju izviješteno Županijsko državno odvjetništvo. Slijedi vršenje očevida”, priopćeno je iz policije.

Neslužbeno se doznaje da je u stanu u splitskom kvartu Visoka, pronađen mrtav muškarac srednjih godina s više ubodnih rana, a da je policija privela njegovu nevjenčanu suprugu.

Izvor: hina/Foto:PU Splitsko-dalmatinska

Izvorni autor: Hina

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.