U TIJEKU JE ODLUČUJUĆA SJEDNICA U SDP-u, A PRISUSTVO JEDNE OSOBE UZBUDILO JE MNOGE: ‘Stari ako ti od tamo izvještavaš… Game over’

07.10.2021. 18:35:00

PADA LI ODLUKA?

Prema riječima vodećih ljudi SDP-a, danas bi konačno trebao završiti sukob koji u toj stranci traje već mjesecima.

Sve je počelo nakon što su iz stranke isključeni bivši “bernardićevci” – Rajko Ostojić, Zvane Brumnić, Nikša Vukas i Marina Opačak Bilić. Svo četvero su saborski zastupnici i samim time članovi Kluba SDP-a u Saboru.

Predsjednik stranke Peđa Grbin jasno je poručio da oni više ne mogu biti članovi SDP-ova Kluba, ali je naišao na prepreku jer čak 18 članova Kluba odbija izglasati tu odluku. Predsjedništvo i Glavni odbor stranke su potvrdili odluku predsjednika, no 18 članova ju i dalje odbija provesti.

Grbin je stoga rekao kako je stvar vrlo jasna i da će konačna odluka pasti na današnjoj sjednici Predsjedništva.

Andrija Jarak poslao poruku?

Tako su se u središnjicu SDP-a uputili brojni novinari, a među njima i Andrija Jarak koji je sliku iz SDP-a objavio na svome Instragramu.

Mnogi su njegovo prisustvo povezali s krajem SDP-a.

“Stari ako ti od tamo izvještavaš… Game over”, jedan je od komentara njegovih pratitelja.

Izvor: Dnevno.hr/PDN/Foto: Igor Soban/PIXSELL

Izvorni autor: Dnevno.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.