U Zagrebu se u ponedjeljak otvara informativni centar gdje možete doznati sve o obnovi

13.03.2021. 18:46:00

Riječ je o zajedničkom informativnom centru koji se osniva s ciljem pomoći građanima s područja grada Zagreba i okolnih županija

Od ponedjeljka, 15. ožujka 2021. godine, s radom će započeti Informativni centar „Obnova“, koji će biti smješten na lokaciji Ulice Kneza Mislava 2, u Zagrebu. Riječ je o zajedničkom informativnom centru Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine, Fonda za obnovu i Središnjeg državnog ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje, koji se osniva s ciljem pomoći građanima s područja grada Zagreba i okolnih županija, čije su nekretnine stradale u nekom od prošlogodišnjih potresa. Službenici Ministarstva, Fonda i Središnjeg državnog ureda tako će na jednom mjestu građanima pružati savjete i davati im sve potrebne informacije vezane uz sam postupak obnove, od podnošenja zahtjeva i prikupljanja potrebne dokumentacije, pa sve do samog procesa realizacije. Također, pravnu podršku u sklopu ovog centra pružat će i Pravna klinika Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, dok će radno vrijeme samog centra biti od ponedjeljka do petka u razdoblju od 9 – 17 sati, te subotom od 8 – 13 sati.

Izvor: Jutarnji list

Izvorni autor: D&D/foto Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.