Udar na organizatore nakon ‘sramote’ na otvaranju Igara: ‘Krajnje nepoštovanje prema kršćanstvu’

27.07.2024. 10:31:00

Dosta se piše o ceremoniji otvorenja Olimpijskih igara u Parizu, a koju je dijelom obilježio i performans tzv. drag queensa. Odnosno isfeminiziranih muškaraca koji su parodirali izvedbu Posljednje večere tijekom ceremonije otvaranja Olimpijskih igara u Parizu 2024. u petak navečer.

Naime, performans je izazvao međunarodni bijes, brojni gledatelji nastup su nazvali ”ludim”, a mnogi su taj prizor shvatili kao ismijavanje kršćanske vjere. Woke ideologija tako nije zaobišla niti otvaranje Olimpijskih igara.

Tijekom olimpijskih ceremonija, 18 izvođača rekreiralo je scenu, odnosno prikaz posljednjeg obroka Isusa Krista sa svojim učenicima prije njegovog raspeća.

Oglasio se i Musk

Burleskna izvedba bila je “interpretacija grčkog boga Dioniza” kako bi gledatelji bili “svjesni apsurdnosti nasilja među ljudskim bićima”, napisali su na Twitteru Olimpijade.

Bizarna scena uključivala je polugole izvođačice i muškarca potpuno obojanog u plavo, dok mu je samo vinova loza prekrivala genitalije.

Osnivač Tesle, Elon Musk, javio se na Twitteru i kratko napisao: “Ovo je bilo krajnje nepoštovanje prema kršćanstvu.” U svakom slučaju, dosta se o ovome priča…

Izvor: Dnevno.hr

Izvorni autor: P.V./Foto: snimka zaslona/HRT

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.