Udruga dragovoljaca hrvatskih obrambenih snaga Grada Orahovica najoštrije osuđuje govor predsjednika Zorana Milanovića na komemoraciji u Jasenovcu

23.04.2020. 18:47:00

Govoreći na komemoraciji u Jasenovcu predsjednik  R.H.Zoran Milanović  arogantno je kazao:

“Svatko tko se 1991. borio za Hrvatsku pod ‘Za dom spremni’, nije se borio samo za Hrvatsku nego i za restauraciju NDH”. Za spomen ploču postavljenu u čast poginulim HOS-ovcima koja je iz Jasenovca premještena u Spomen park u Novsku, rekao je: “To treba maknuti, baciti negdje", a zaboravljajući pritom da je za nezavisnost Republike Hrvatske živote dalo 700 bojovnika HOS-a.

Tom svojom nebuloznom izjavom ne samo da je uvrijedio bojovnike HOS-a nego i sve hrvatske branitelje.

Citirao bih gospodina Peru Kovačevića:

"Milanoviću, od pozdrava „Za dom spremni” četnicima se ledila krv u žilama u Domovinskom ratu, jel to možda smeta? Očito je da bi Milanović i njegovi „crveni kmeri“ rado zabranili ratni stijeg bojovnika HOS-a, službeno odobreni stijeg u Domovinskom ratu. Neće ti to Milanoviću proći!" Citat završen.

Stid i sram te bilo Predsjedniče!

Bog i Hrvati! ZDS

Predsjednik

UDHOS - ORAHOVICA

Mirko Sekulić "brusa"

Izvorni autor: Predsjednik UDHOS - ORAHOVICA Mirko Sekulić "Brusa"

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.