UDRUGA NADA VRBOVEC

06.12.2023. 18:04:00

Udruga za terapijsko jahanje “Nada“ – Vrbovec je humanitarna neprofitna organizacija čiji se rad temelji na entuzijazmu pojedinaca, a financira se gotovo isključivo donacijama. Stoga je potrebno u nekoliko rečenica objasniti zašto kao jedna takva organizacija tražimo da nam iziđite u susret u okviru Vaših mogućnosti.

Terapijsko jahanje je uporaba konja u svrhu postizanja različitih terapijskih ciljeva, od fizičkih do kognitivnih i emocionalnih, a korist od terapijskog jahanja imaju osobe s različitim oblicima fizičkih, mentalnih i/ili emocionalnih oštećenja. Svrha je naše udruge, kao i drugih sličnih udruga u zemlji i inozemstvu, da takvim osobama pruži uvjete za izvođenje takve terapije. Među polaznicima programa naše udruge najviše je djece, s vrlo različitim medicinskim dijagnozama.

Aktivnost udruge uvjetovana je držanjem potrebnog broja odgovarajućih konja i dovoljnim brojem volontera osposobljenih za sigurno izvođenje svih oblika terapije iz programa udruge. Za pribavljanje donacija za pokrivanje materijalnih troškova djelovanja udruge, ali i za okupljanje entuzijasta - volontera koji nakon obuke sudjeluju u radu s djecom, od presudne je važnosti da se najširu javnost upozori na životne potrebe jednog vrlo ranjivog dijela društvene zajednice kojem pomoć te zajednice može značajno poboljšati kvalitetu života.

. Udruzi  je potrebno angažiranje novih volontera , pa vas molimo za emitiranje humanitarnog spota.   

Molimo Vas da nam iziđete u susret u okviru vaših  mogućnosti.

 Unaprijed se zahvaljujemo

Tajnik

Mladen Dakić

091 5736452

UDRUGA ZA TERAPIJSKO I REKREACIJSKO JAHANJE

NADA VRBOVEC

OIB HR222360000-1101897373

OIB 39575722461

MB 02076268

tel: 01/2796-130;

gsm: 091/573-6452

Izvor: Portal dnevnih novosti

Izvorni autor: Dražen Šemovčan Šeki/Foto: logo

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.