Uhićen bivši HDZ-ov zastupnik i gradonačelnik Otoka Josip Šarić

23.09.2024. 08:42:00

Uhićen je bivši HDZ-ov zastupnik i gradonačelnik Otoka, Josip Šarić.

Gradonačelniku Otoka Josipu Šariću jutros su na vrata pokucali istražitelji, potvrdio je za 24sata Šarićev stranački kolega.

Podsjetimo, upravo je Šarić prije nekoliko dana podnio ostavku kao zastupnik u Hrvatskom saboru. Bio je i potpredsjednik Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost te član Odbora za pomorstvo, promet i infrastrukturu.

Oglasio se USKOK

U tijeku su uhićenje i provođenje hitnih dokaznih radnji.

Uhićenje i provođenje hitnih dokaznih radnji rezultat su kriminalističkog istraživanja koje po nalogu USKOK-a provodi Policijska uprava Vukovarsko-srijemska.
Navedene radnje provode se na području Slavonije i Zagreba protiv osobe za koju se osnovano sumnja da je počinila koruptivno kazneno djelo.

USKOK će nakon ispitivanja osumnjičenika donijeti odluku o daljnjem postupanju u predmetnom slučaju o čemu će pravodobno obavijestiti javnost.

Izvor: n1/Foto: Fah

Izvorni autor: N1 Info

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.