Uhićena osoba koju se sumnjiči za izazivanje požara na policijskim automobilima

13.04.2023. 17:06:00

Policijska uprava primorsko-goranska ističe kako, budući da kriminalističko istraživanje još traje, u ovom trenutku nije u mogućnosti iznositi više detalja

Osoba koju se sumnjiči za izazivanje požara automobila u vlasništvu policajaca u Cresu, u noći s utorak na srijedu, uhićena je u srijedu navečer, izvijestila je primorsko-goranska Policijska uprava u četvrtak. 
Policija je izvijestila da su policijski službenici intenzivnim postupanjem policije i provođenjem svih raspoloživih mjera i radnji došli do saznanja o mogućem počinitelju te je osumnjičena osoba uhićena. U tijeku je kriminalističko istraživanje nad njim, dodaje se. 
Policijska uprava primorsko-goranska ističe kako, budući da kriminalističko istraživanje još traje, u ovom trenutku nije u mogućnosti iznositi više detalja. O rezultatima kriminalističkog istraživanja javnost će biti pravovremeno obaviještena, ističe se U noći s utorak na srijedu su u gradu Cresu izbila dva požara na automobilima u vlasništvu policijskih službenika. S jednog od tih automobila požar se proširio na još dva automobila parkirana u blizini. Vatrogasci su ugasili požare ubrzo po dojavama, a ozlijeđenih osoba nije bilo.

Izvor: Večernji list

Izvorni autor: Vl/HINA/Foto: snimka zaslona/YouTube

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.