Uhićena trojica napadača na 64-godišnjaka kojeg su izvukli iz auta i prebili

30.10.2022. 08:47:00

Zagrebačka policija objavila je da u pritvoru ima svu trojicu napadača koji se dovode u vezu s napadom na 64-godišnjaka na zagrebačkoj Trešnjevci.

“Zagrebačka policija pod nadzorom ima sve tri osobe koje se dovode u svezu s počinjenjem djela. Nakon prve osobe, 22 godišnjaka, koja je dovedena u službene prostorije, dovedena su i druga dvojica muškaraca starosti 44 i 46 godina zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela „Razbojnička krađa“ i „Oštećenje tuđe stvari“”, priopćila je policija u subotu predvečer.

Podsjetimo, 64-godišnjaku su palicom razbili auto, porazbijali stakla i oštetili karoseriju, a onda napali i samog muškarca koji je u jednom trenutku ležao krvav. Šakama su ga nekolikio puta udarili u glavu, a dobio je udrace i palicom.

Policija je ranije objavila da je u noći na subotu, oko 4.15 sati na Trešnjevci, u Ulici Marijane Radev, došlo do prometne nesreće u kojoj su sudjelovali osobni automobila marke Renault Laguna kojim je upravljao 64-godišnjak i osobni automobil marke Renault Megane kojim je upravljao nepoznati vozač. Nakon prometne nesreće u kojoj je nastala mala materijalna šteta, nepoznati vozač i nekoliko putnika iz njegovog automobila verbalno su napali 64-godišnjaka, nakon čega su rukama i tupim predmetima razbili više stakala i oštetili lim na njegovom vozilu te razbili stakla na još tri parkirana osobna automobila. Potom su oštećenog izvukli iz njegovog vozila te mu rukama i tupim predmetima zadali više udaraca u predjelu glave i tijela, a zatim mu otuđili torbicu nakon čega su se dali u bijeg. Liječnika pomoć oštećenom je pružena u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice.

Izvor: Nacional.hr

Izvorni autor: B.K./Foto: HINA

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.