UMRLA BEBICA STARA DVA DANA! Pravi horor kod Imotskog: Policija slučaj istražuje u velikoj tajnosti

04.12.2022. 15:44:00

U potpunoj tajnosti istražuje se smrt bebe koja je preminula u KBC-u Split 1. prosinca oko sedam sati ujutro. O tome javnost nisu obavijestili ni bolnica ni policija, piše Slobodna Dalmacija.

Djevojčicu je 29-godišnja majka porodila u svojoj kući na širem imotskom području 29. studenog uz pomoć jedne žene iz mjesta. Beba je rođena živa, ali su se problemi s disanjem pojavili 1. prosinca u ranim jutarnjim satima kada je netko iz obitelji pozvao Hitnu pomoć gdje je odmah po dolasku djelatnika djetetu pružena reanimacija.

Beba je dovedena u sedam sati ujutro u KBC Split gdje je konstatirana njena smrt. Zašto se beba morala poroditi kod kuće, je li to odluka njezinih roditelja koji imaju još djece ili se radi o nužnoj potrebi zbog preranog poroda kada se i ne može planirati odlazak u bolnici, ostaje tek za vidjeti.

Kako doznajemo u tijeku je policijska istraga vezana uz ovaj tragičan slučaj, ali iz PU Splitsko-dalmatinske su poručili da je Po nalogu Županijskog državnog odvjetništva u Splitu izvršena je obdukcija te je utvrđeno da je smrt djeteta nastupila prirodnim putem.

Izvor: 7dnevno/PDN/Foto:Ilustracija/FB

Izvorni autor: Slobodna Dalmacija/7dnevno

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.