Umro hrvatski rukometaš Denis Tot. Shrvani brat Boris: Prerano si nas napustio, dragi moj...

08.04.2022. 14:01:00

TUŽNA VIJEST IZ SKOPLJA

Okolnosti još uvijek nisu razjašnjenje, prve su informacije govorile o fizičkom napadu koji je doživio, a što su demantirali iz skopske bolnice poručivši da je u pitanju bio srčani zastoj. Denis nije izdržao...

Denis Tot (27) preminuo je u petak u skopskoj bolnici. Hrvatski rukometaš, nažalost, podlegao je ozljedama nakon kojih je završio u teškom stanju, iz kojeg se nije izvukao, piše 24sata .

- Prerano si nas napustio, dragi moj, počivao u miru. Ništa više neće biti isto bez tebe - napisao je njegov mlađi brat Boris.

Okolnosti još uvijek nisu razjašnenje, prve su informacije govorile o fizičkom napadu koji je doživio i teške ozljede, a što su demantirali iz skopske bolnice poručivši da je u pitanju bio srčani zastoj.

- Ono što je čudno u cijeloj priči, jest to da na njemu nije bilo tragova nasilja. U našu kliniku je dovezen u kritičnom stanju i srce mu nije kucalo - rekla je ravnateljica bolnice u Skoplju Maja Mojsova. 

24sata
Foto: Facebook

 

24sata
Foto: ademar leon

Izvor iz skopske bolnice potvrdio nam je, pak, da se dogodio fizički napad u noćnom klubu.

- Udarali su ga bokserima, ali i palicama. Imao je višestruke prijelome po cijelom tijelu.

Ljetos je Denis stigao u Butel iz Ohrida, a nakon matičnog Đakova dio karijere proveo je u velikom Ademar Leonu. Igrao je i za austrijski Bruck te Poreč i Bjelovar.

Butel je u subotu trebao igrati kod Vardara prvenstvenu utakmicu, ali tu utakmicu Denis, nažalost, nikad neće odigrati...

Izvor: 24sata/Foto:Facebook

Izvorni autor: Davor Kovačević, Thea Tesko / 24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.