Uniline organizira charter za navijače koji žele gledati finale

25.01.2020. 13:00:00

Ako ste u posljednji trenutak odlučili prisustvovati finalu Europskog prvenstva u rukometu između Hrvatske i Španjolske ovu nedjelju, možete putovati s agencijom Uniline charterom za navijače

Hrvatska rukometna reprezentacija u nedjelju od 16.30 igra finale Europskog prvenstva u Stockholmu protiv Španjolske, a agencija Uniline organizira poseban charter iz Zagreba za sve navijače koji žele gledati finale uživo.

Cijena aranžmana je 4995 kuna, a uključuje prijevoz posebnim zrakoplovom prema programu, zrakoplovne pristojbe, transfere, pratitelja na putovanju, jamčevinu i troškove organizacije putovanja. Ne uključuje ulaznicu za utakmicu i putno osiguranje, ali moguća je rezervacija ulaznica.

Sastanak u zagrebačkoj zračnoj luci Franjo Tuđman zakazan je za 7 sati, let je u 9, a povratak je u 22 sata. Očekivani dolazak u Zagreb je iza ponoći.

Sve detalje o aranžmanu i cijemama možete pronaći na web stranici rukomet.uniline.hr te na službenoj web-stranici stranici HRS-a, a svoje mjesto možete rezervirati putem mail adrese sport@uniline.hr ili na brojeve telefona 01/4816-215 i 098/475-335.

Izvor: 24sata/ Foto: Uniline

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.