(USKORO) UZ EPIDEMIOLOŠKE MJERE POČINJE NOVA SJEDNICA ‘Aktualno prijepodne’ i premijerovo izvješće o stanju nacije

03.11.2020. 09:09:00

HRVATSKI SABOR

‘Aktualnim prijepodnevom’ i uz epidemiološke mjere, Hrvatski sabor danas u 9,30 sati počinje novu sjednicu koja će potrajati do sredine prosinca.

Zastupnike čeka vrlo intenzivan rad. Naime, oni će, uz mnoge teme o kojima će raspravljati, među ostalim, donijeti državni proračun za 2021. godinu.

Već sada se na dnevnom redu sjednice nalazi više od 60 točaka. Kako bi odradili sve planirano, u studenome će zasjedati sva četiri tjedna, tri dana od utorka do petka, a u tjednu sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje dva dana.

I ovaj tjedan će biti dinamičan, a otvara ga današnje ‘aktualno prijepodne’ u kojemu će predsjedniku Vlade Andreju Plenkoviću i ministrima pitanje postaviti 39 zastupnika.

Poslijepodne će se u Hrvatskom saboru raspravljati o premijerovom izvješću o sastancima Europskog vijeća.

Izvor: Dnevno.hr/Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.