'USPJELA JE I DOVELA AGRESORE NA PRORAČUN RH' Mlinarić: Jeckov je vjerojatno u svome ozloglašenom selu, gdje 1991. niti jedan Hrvat nije izašao živ, postala junakinja

16.07.2021. 14:02:00

Saborski zastupnik Domovinskog pokreta Stipo Mlinarić na društvenim mrežama još se jednom osvrnuo na Zakon o civilnim stradalnicima Domovinskog rata koji je Sabor donio u četvrtak. 

Podsjetimo, Dragana Jeckov (SDSS) u Saboru je odgovorila na kritike dijela oporbe da je to "Miloradov ili Draganin zakon".

"Da je ovo Draganin ili Miloradov zakon izgledao bi drugačije i njime bile bi obuhvaćene obitelji nasilno odvedenih ljudi u Vukovaru neposredno prije izbijanja rata, obuhvaćene bi bile i obitelji civilnih stradalnika koji su se nalazili u mnogobrojnim kolonama i civilni stradalnici koji su bili u logorima diljem RH", kazala je Jeckov.

Mlinarić je reagirao u Saboru, a o svemu se osvrnuo i na društvenim mrežama u petak. Prozvao je Jeckov, upitavši tko je za nju agresor, a tko žrtva. 

"Jučer je po tko zna koji put Dragana Jeckov omalovažavala hrvatske branitelje i Domovinski rat. Braneći svoj Zakon o civilnim žrtvama rata ponovno je aludirala da je Hrvatska bila agresor u Domovinskom ratu. U prvom čitanju Dragana Jeckov me optužila za lažna ubojstva civila. U drugom čitanju Josip Đakić me optužio za 'cinkarenje' u logoru. Kakva sloga HDZ-a i SDSS-a u vrijeđanju mene! Dragana Jeckov je uspjela i dovela je agresore na proračun Republike Hrvatske! Vjerojatno je u svome ozloglašenom selu (gdje 1991. niti jedan Hrvat nije izašao živ) postala junakinja", napisao je Mlinarić. 

Izvor: Direktno

Izvorni autor: js/Pixsell, FaH, Direktno

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.