UZNEMIRUJUĆE Teška ozljeda noge UFC borca

16.09.2019. 19:45:00

AMERIČKI borac Austin Hubbard nastupio je proteklog vikenda na UFC Fight night priredbi u Vancouveru. Tamo je jednoglasnom odlukom sudaca svladao Kylea Prepoleca, što mu je prva pobjeda u UFC-u. Ipak, ona je bila itekako skupa.

Tijekom meča ga je Prepolec konstantno udarao u nogu te mu je potkoljenica dovedena do razine neprepoznatljivosti. S vidljivim grčem na licu, Hubbard je napustio oktogon, da bi malo kasnije i pao u nesvijest. Prevezen je u bolnicu, gdje su mu kirurzi morali doslovno otvoriti nogu kako bi smanjili pritisak, a sam Hubbard je vrlo neugodnu sliku objavio na društvenim mrežama.

Hubbard je uz sliku napisao navijačima: Nisam baš ovako zamišljao proslavu pobjede. Morali su me operirati zbog otekline na nozi jer je bilo toliko loše da sam se onesvijestio. Morali su mi otvoriti nogu da olakšaju pritisak.

Hubbard je za sada u karijeri na omjeru od 11 pobjeda i 3 poraza, a tek treba vidjeti kakve će posljedice ostaviti ovakva ozljeda.

Izvor: V.K./IN/Foto:twitter

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.