Već šest dana traje bezuspješna potraga za nestalim vojnikom

22.09.2020. 13:49:00

Veš šest dana u požeško-slavonskoj policiji traje potraga za nestalim vojnikom Draganom Zlomislićem iz Radovanaca, koji je nestao na području općine Brestovac.

Isti dan kad je prijavljen nestanak nedaleko od mjesta Sloboština pronađen je njegov automobil, a kako neslužbeno doznaju na Dnevniku Nove TV, u njemu nisu pronađeni bilo kakvi tragovi koji bi upućivali na to što se dogodilo.

Prema riječima pročelnika HGSS Stanice Požega Josipa Krakera, pretraženo je oko sedam kvadratnih kilometara površine od centralne točke gdje je pronađen automobil.

Nestali vojnik je Dražen Zlomislić iz Radovanaca, rođen 1992. godine. Visok je 180 centimetara, proćelav, kestenjaste boje očiju, ravnog nosa, okrugla lica te jake tjelesne razvijenosti. 

Izvor: dd/Direktno.hr/Foto:Nestali.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.