Večeras dr. Hebrang kod Dujmovića: Otkriva zašto ga je razočarala dr. Bosanac

07.01.2021. 14:10:00

U novoj emisiji Press kluba Tihomira Dujmovića koja će se emitirati u četvrtak 7. siječnja, Dujmovićev će gost biti prof. dr. sc. Andrija Hebrang.

Jedan od najbližih suradnika dr.Franje Tuđmana u vrijeme stvaranja hrvatske države, Hebrang je vodio hrvatsko zdravstvo u ratnim i poratnim uvjetima. Bio je potpredsjednik Vlade u Sanaderovo doba, te potpredsjednik HDZ-a.

Aktualno vodstvo stranke ga upravo uvredljivo ignorira a uz analizu svih tih relacija i dakako situacije vezane uz potres i koronu čut ćemo i ekskluzivnu priču o tome zašto ga je razočarala doktorica Vesna Bosanac. Hebrang je naime u zadnja dva intervjua eksplicitno istaknuo to veliko razočaranje.

O čemu se radi čut ćemo u četvrtak u 20 sati na Z1 i po prvi put u izravnom prijenosu emisije i na Slavonskoj televiziji.Press klub Tihomira Dujmovića,
Z1, četvrtak, 20 sati!

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.