Veliki koncert Marka Perkovića Thompsona 10. studenog u Pisarovini!

19.10.2019. 10:13:00

Sve je spremno za koncertni spektakl Marka Perkovića Thompsona u Pisarovini, koji će se povodom dana Općine Pisarovina održati  u nedjelju, 10. studenog u sportskoj dvorani Pisarovina, s početkom u 19:30h.

Koncert u Pisarovini dio je aktualne koncertne turneje Marka Perkovića Thompsona koja uz velike gradove obuhvaća i manja mjesta širom Hrvatske, a za koju se do sada u svim hrvatskim gradovima tražila ulaznica više! U Pisarovini se zbog Martinja i velike proslave Općine Pisarovina 10. studenog očekuje prava glazbena fešta na koju će pristići brojni Thompsonovi fanovi i iz okolnih mjesta i gradova, a ulaznice za ovaj veliki koncertni doživljaj već su puštene u prodaju!

Jedan od najpopularnijih i najtiražnijih hrvatskih pjevača za svoju vjernu publiku tom prigodom priprema višesatno glazbeno putovanje kroz različite etape svojeg glazbenog stvaranja. Tako će fanovi moći uživati u onim starim hitovima poput pjesama „Geni kameni“ i „Ljutu travu na ljutu ranu“, ali i veličanstvenim „Zaustavi se vjetre”, „Prijatelji”, „Lijepa li si”, pa sve do „E moj narode”, „Moj dida i ja” i „Tamo gdje su moji korijeni”. Neće izostati ni uspješnice s albuma „Ora et labora” – „Samo je ljubav tajna dvaju svjetova", “Uvijek vjerni tebi”, a ni mnogi drugi bezvremenski hitovi Marka Perkovića Thompsona.  Sve ove pjesme nadahnute iskrenom ljubavlju, domovinom i vjerom, odavno su ušle pod kožu Thompsonovoj publici.

Marko Perković Thompson uz aktualnu turneju u sklopu koje će nakon Pisarovine do kraja godine obići još nekoliko gradova, vrijeme uglavnom provodi u studiju. A to znači da će fanovi napokon doći na svoje, jer Marko priprema novi album koji će zasigurno ponoviti, ako ne i nadmašiti uspjeh albuma „Ora et labora“ koji je u godini objavljivanja bio najprodavanije glazbeno izdanje  u Hrvatskoj.  

Ne propustite veliki koncert Marka Perkovića Thompsona 10. studenog u Pisarovini!

Ulaznice u pretprodaji možete nabaviti u sustavu Ticketshopa i na sljedećim prodajnim mjestima:

  • Trgovina KIT, Pisarovina,
  • Caffe bar Pokupćanka, Pokupsko,
  • Diskont Lasinja, Lasinja,
  • Restoran „Tihi gaj“, Kupinečki Kraljevac,
  • Caffe bar „Kiss“ i Caffe bar „Nec“, Klinča sela,
  • Caffe bar „M“, Krašić,
  • Trgovina „Fifa“, Jastrebarsko,
  • Šu Šu Pub, Karlovac.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.