Veliki okršaj na Wembleyu, ruši li Engleska Njemačku?

29.06.2021. 16:17:00

Kvaliteta je obostrano nesporna, odlučivat će veće samopouzdanje i ‘hladnija glava‘

Engleska - Njemačka  

Je li došlo vrijeme za englesku naplatu dugova? Domaćin se nada, dapače, vjeruje kako se “nogomet vratio kući”. Engleska s čvrstom obranom i prilično sterilnim napadom, a Njemačka s golemim amplitudama, od sjajnog Portugala do zabrinjavajuće Mađarske.

Kvaliteta je obostrano nesporna, odlučivat će veće samopouzdanje i “hladnija glava”. Blaga prednost Englezima kao domaćinima, premda je, ruku na srce, ovo utakmica na koju se primarno polažu navijačke, emotivne oklade.

 
 

 

 

Švedska - Ukrajina  

Švedska reprezentacija osvojila je svoju skupinu E ispred favorizirane Španjolske upisavši remi s Furijom, te pobjede nad Slovačkom i Poljskom u posljednjem kolu.

I bez Ibrahimovića Švedska je ozbiljna momčad, koja ima Forsberga u odličnoj formi i Isaka, koji svakome suparniku može napraviti velike probleme. Ukrajina je, s druge strane, u dosadašnjem tijeku Europskog prvenstva djelovala prilično neuvjerljivo, a u osminu finala se doslovno provukla.

Izvor: sportske.hr/Foto: Afp

Izvorni autor: Sportske novosti / Foto: FRANCK FIFE Afp

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.