VELIMIR BUJANEC - CIJELI VIDEO: Snimka na kojoj Dragana Jeckov priznaje da je SDSS trgovao, nastala je u Dalmaciji! Pored nje je sjedio Pupovac!

23.02.2022. 09:00:00

IMAMO CIJELI VIDEO: Snimka na kojoj Dragana Jeckov priznaje da je SDSS trgovao, nastala je u Dalmaciji! Pored nje je sjedio Pupovac! , objavio je Velimir Bujanec na svom Facebook profilu

SABORSKA ZASTUPNICA IZ NEGOSLAVACA O OKUPACIJSKOM GRADONAČELNIKU VUKOVARA: “Moj politički mentor je Vojislav Stanimirović!”

STANIMIROVIĆ JE ZNAO DA ĆE MILOŠEVIĆ, PUPOVAC I JECKOV VIŠESTRUKO UZVRATITI ONIMA KOJI IM DAJU GLASOVE: “Slušaj mala, kaži ti njima da su i oni tvoji! I da oni treba da glasaju i za Borisa i za profesora, ali nek’ i tebe malo podrže, ti ćeš im to višestruko uzvratiti!”

Za snimku koju je prije nešto više od godinu dana u televizijski eter pustila Bujica, a na kojoj Dragana Jeckov otvoreno priznaje političku trgovinu u režiji SDSS-a, isprva se mislilo da je nastala negdje u okolici Vukovara, međutim, u međuvremenu se pojavila cijela snimka - i sada je jasno da je riječ o predizbornom skupu negdje na hrvatskom jugu - u Dalmaciji.

Uz Draganu Jeckov, s lokalnim Srbima na mini-mitingu kod ‘Novigradskog mora’ bio je i notorni Milorad Pupovac, a zastupnica se, osim o šefu SDSS-a, vrlo pohvalno izražavala - i o okrivljeniku iz ‘Afere poticaji’, Borisu Miloševiću te svom vukovarskom “mentoru” Voji Stanimiroviću…

“Ja dolazim iz Negoslavaca, iz okolice Vukovara i usuđujem se reći da je moj politički mentor dr. Vojislav Stanimirović,” pohvalila se na početku mitinga zastupnica Jeckov svojim političkim uzorom, inače okupacijskim gradonačelnikom Vukovara, kojeg su mještani Tovarnika i časne sestre iz Vukovarske bolnice javno sumnjičili za sudjelovanje u ratnim zločinima protiv hrvatskih civila i ranjenika…

Nastavila je o Stanimiroviću: - Kad sam krenula u ovu kampanju, rekao mi je: “Pozdravi naše u Dalmaciji!” Tako da vam prenosim pozdrave dr. Vojislava Stanimirovića... Kaže on: “Slušaj mala, kaži ti njima da su i oni tvoji! I da oni treba da glasaju između ostalog i za Borisa i za profesora, ali nek’ i tebe malo podrže, ti ćeš im to višestruko uzvratiti!”

A kako su Jeckov, Milošević i Pupovac “uzvratili” pojedinim SDSS-ovcima, najbolje se vidjelo iz opsežnih materijala USKOK-a, nakon uhićenja bivšeg HDZ-ovog ministra Darka Horvata…

Jeckov na snimci iz Dalmacije, pored ostaloga, govori o tome kako nisu od onih koji samo obećavaju i da će nakon izbora “sumirati probleme”…

Kada u nedjelju izađete na izbore i zatražite rozi listić, manjinski listić, vidjet će te šest imena. Imena je više, ali tu se nalaze i tri iza kojih je u zagradi SDSS - detaljno pojašnjava Jeckov okupljenima kako glasovati: - Naši brojevi su vrlo jednostavni, to je profesor Pupovac na broju 5, vaš Boris Milošević – sa ovog područja čovjek… I na kraju, ja se nalazim na broju 1…

“Pred nama su veliki izazovi i ovaj mandat nije bio nikome lagan,” govorila je Jeckov o mandatu u kojem se dogodila afera s namještanjem milijunskih poticaja: “Dali smo sve što smo mogli od sebe, pregovarali smo i dogovarali, gotovo da smo trgovali!”

Jeckov je dodala da su trgovali “zbog naših, na području gdje žive naši” i zaključila kako će tako raditi i ubuduće…

Za VI. okrivljenog iz ‘Afere poticaji’, Borisa Miloševića, s kojim se dopisivala putem aplikacije Viber i odlazila na sastanke kod uhićenog Darka Horvata, Dragana Jeckov imala je samo riječi hvale: - Iako vrlo mlad, zaista je iskusan pregovarač i iskusan dogovarač!

Dragana Jeckov će u slučaju Horvat ipak morati posjetiti USKOK, a za sada ima status svjedokinje…

 

POGLEDAJTE VIDEO:

Izvor: Velimir Bujanec/FB/Foto:screenshot

Izvorni autor: Velimir Bujanec/FB

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.