Velimir Zajec upozorava: Dinamo u ovim uvjetima ne može normalno poslovati...

22.10.2024. 17:25:00

Dinamo je stigao do brojke od 50.000 članova. Povodom toga klub je objavio razgovor s predsjednikom Velimirom Zajecom, članom Uprave Hrvojem Puhalom i predsjednikom odbora za članstvo Tomislavom Globanom

Predsjednik Dinama Velimir Zajec se osvrnuo na sjajan doseg od 50.000 članova, ali je otvoreno progovorio i o problemima s kojima se klub i dalje bori.

'Sigurno da nitko nije očekivao da će se u tako kratkom roku povećati broj članova. Mislim da je to zasluga čitavog kluba, ljudi koji vode klub i naših igrača koji su u svemu tome neosporni. Također velika je zasluga naših Bad Blue Boysa, koji dolaze na svaku utakmicu u velikom broju, tako da sam s te strane sretan', rekao je Velimir Zajec i nastavio:

'Navijači su energija koja nam daje benzin, koja nas tjera i vuče. Igrači su sjajni, odani klubu, bez toga ne ide. U ono vrijeme smo energiju osjetili na terenu, sada nas druk navijača nosi. Njihova podrška je važna, govorim o svim navijačima, ne samo BBB. Postoji sinergija koja nas tjera da sve bolje igramo.'

Velimir Zajec, Puhalo i Globan povodom 50.000 članovaIzvor: Licencirane fotografije / Autor: GNK Dinamo Official TV / YouTube

Govorio je Zajec i o temeljima kluba te o bolnoj temi - stadionu.

'Dinamo sada ima čvrste temelje, iako naš klub nažalost nema stadion. Mi radimo i igramo na stadionu koji je naš, ali koji je vidimo i sami u kakvom stanju. Mi ne možemo privući publiku u naše lože, mi ne možemo prodati godišnje karte kao što bismo mogli da smo, recimo, u Osijeku ili Ljubljani, Mariboru, koji imaju sjajne stadione', kaže Zajec i napominje:

'Naprimjer, AEK ima 30 milijuna eura godišnje od godišnjih karata, Osijek je isto u velikim brojkama. Dinamo bez jednog pravog stadiona i infrastrukture ne može poslovati normalno', zaključio je predsjednik Dinama Velimir Zajec.

Izvor: tportal/Foto: Goran Stanzl

Izvorni autor: Ivan Žurić

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.