Vesna Bosanac : Udruga hrvatskih liječnika dragovoljaca daje podršku u drugom krugu gospođi Kolindi Grabar - Kitarović na predsjedničkim izborima

03.01.2020. 18:39:00

Kao predsjednica Udruge hrvatskih liječnika dragovoljaca dajem bezrezervnu podršku gospođi Kolindi Grabar Kitarović u drugom krugu predsjedničkih izbora, sa sljedećim obrazloženjem :

Gospođa Grabar-Kitarović je od prvog dana svog mandata, kao predsjednica Republike Hrvatske, iskazivala osobito poštovanje i podršku hrvatskim braniteljima, obiteljima poginulih, zatočenih i nestalih. Kao takva zaslužuje našu bezrezervnu podršku u svim svojim dosadašnjim i budućim aktivnostima. Visoko, stručno i nadahnuto ispoljava svoje domoljublje u svim nastupima u Hrvatskoj i svijetu, te u potpunosti zaslužuje našu podršku i u budućem mandatu.

Izvorni autor: PDN

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.