VETERANI ČETVRTE ZAGRMJELI A NISU ŠTEDJELI NI NOBILA! ‘Jako ste dvolični, nadamo se da Milanović neće napraviti taj korak’

19.04.2022. 16:16:00

Inicijativu generala o pomilovanju Josipa Perkovića i Zdravka Mustača komentirali su i veterani 4. brigade.

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

‘Netočno je, i sasvim pogrešno, predlagatelje sramnog pomilovanja za organizatore udbaških egzekucija hrvatskih domoljuba i komunističkih disidenata nazivati ‘Judama’.

Kao što znamo, Juda Iškariot je simbol izdaje, a predlagatelji, kao i jugo nacionalistički advokat Nobilo su sve samo nisu izdajnici!

Oni dosljedno ostaju uz osobe koje su im bile presudne u najtežim, početnim danima njihovih karijera i bez čijeg ‘poguranca’ nikada ne bi ni došli na pozicije na kojima su postali poznati široj javnosti!

Stoga poručujemo svim domoljubima da bi trebali iz ovog primjera učiti i naučiti kako se treba ponašati prema sebi sličnim ljudima.

Za razliku od ovog, i drugih UDBA-KOS klanova, među poštenim Hrvatima najčešća je želja kako ‘pokopati’ najbližeg suborca, kako ocrniti i podvaliti sebi ideološki najsličnijem, jer se tako ‘čisti teren’ za vlastiti politički i (ili) društveni probitak.

Zbog takve nesloge i zatrovanosti odnosa, kompletno hrvatsko društvo nalazi se pod vladavinom jugo nacionalističkih i anacionalnih (kvazi liberalnih) silnica koje dominiraju u svim područjima društvenog života i u kojem putem okupiranih medija u RH nameću teme o kojima će se društvo baviti, odnosno, čime se neće baviti.

Pa je tako sada ‘hit’ u medijima u Hrvatskoj, a koji su u vlasništvu srpskog kapitala, isticati tobožnje i stvarne zasluge osuđenog dvojca u Domovinskom ratu, a što bi tobože, trebale biti olakotne okolnosti.

‘Zanimljivo’ je što takav blagonakloni pristup vrijedi samo za izdanke UDBA-e i za ‘pokrivanje’ i relativiziranje jugo komunističkih, velikosrpskih i velikobošnjačkih zločina i zločinaca, a nikako ne vrijede za osobe koje su izvan takvog kruga…

Sjetimo se samo odnosa prema generalima Merčepu, Norcu, Bušićima, ili Praljku

Za njih ‘nema priznatih zasluga’, za njih nema ‘olakotnih okolnosti’, njihovo ime i prezime se ne smije ni spomenuti u bilo kakvom pozitivnom kontekstu u tim medijima, politici, kao i kod ovog ‘odabranog društva’ predlagatelja pomilovanja.

Stoga s prijezirom odbacujemo njihov ‘udruženi zločinački pothvat’ mimikrije i skrivanja iza ‘ratnih zasluga’!

Dvolični ste!

Ako ima i malo poštenja i karaktera, onda predsjednik RH, Zoran Milanović neće učiniti ovaj korak konačnog moralnog sunovrata, a od predlagatelja ne tražimo ništa i ne očekujemo ništa. Jer su svojim potpisima pokazali da su ništa’, poručili su iz Udruge Četvrte gardijske brigade.

Izvor: 7dnevno/PDN/Izvor naslovne fotografije: facebook.com/Veterani.4.gardijske/

Izvorni autor: 7dnevno

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.