(VIDEO) Bujica je još lani objavila pismo s imenima ratnih zločinaca koje je danas pokupila policija! ‘Hoćemo li opet popustiti pod pritiscima SDSS-a?’

07.10.2020. 17:22:00

UHIĆENJA U NEGOSLAVCIMA

“Nakon što su jutros u okolici Vukovara krenula uhićenja za masakr na Ovčari, odmah se lokalnim srpskim medijima (koje financira i hrvatski državni proračun) javio načelnik Negoslavaca Duško Jeckov. Nije mu baš drago što je osam njegovih suseljana uhićeno zbog sumnje u počinjenje teškog ratnog zločina… Očito, već je krenuo medijsko-politički pritisak, a sad ćemo vidjeti hoće li se u kampanju uključiti i Duškova supruga, Dragana Jeckov, saborska zastupnica vladajućeg SDSS-a?!”, istaknuo je TV urednik i voditelj Velimir Bujanec u srijedu nakon vijesti o uhićenjima srpskih osumnjičenika za počinjenje ratnih zločina u Negoslavcima.

Ostatak Bujančeve objave prenosimo u cijelosti:

“Još kada je krenula akcija uhićenja oko Janafa i priča o ‘klubu’ u Slovenskoj, u Bujici smo jasno rekli da je Glavna državna odjetnica, gospođa Zlata Hrvoj-Šipek udarila na pravo mjesto i ako na isti način nastavi s uhićenjima za velikosrpske ratne zločine, to je onda nešto što je zaista izvan kontrole politike i za svaku pohvalu. Sada još treba pričekati i vidjeti kako će se postaviti Milorad Pupovac – ključni koalicijski partner Plenkovićeva HDZ, koji je već jednom ranije intervenirao da se ne dira dožupan vukovarsko-srijemski Đorđe Ćurčić, koji je, kako kaže, u studenom ’91. na Ovčari “brao kukuruz“…

Preme informacijama Bujice, još prije tri godine sve je bilo spremno za uhićenja ratnih zločinaca iz Negoslavaca. Ključne podatke protiv njih prikupio je istražitelj ratnih zločina i čelnik nacionalnog policijskog sindikata Nikola Kajkić, koji je, nakon političkih pritisaka – suspendiran. Bujica je u ožujku 2019. godine, u emisiji u kojoj je gostovao upravo Kajkić, objavila pismo jednog od svjedoka iz Negoslavaca, u kojem su, pored nedostupnih zločinaca, navedena i neka od imena danas uhićenih!”

Izvor: Dnevno.hr/Photo:Screenshot/Z1

Izvorni autor: Zlatko Govedić/Dnevno.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.