VIDEO Bulj: Ukinimo županije, zbog njih je virus i došao u domove; Zekanović: Hrvatska će morati vratiti novac koji dođe kao pomoć!

15.04.2020. 10:52:00

Saborski zastupnici vratili su se u svoj dom, na Trg sv. Marka. Podsjetimo, nakon zagrebačkog potresa radili su u zgradi INA-e u Šubićevoj, dok je glasovanje održano u hotelu Westin. 

Saborski zastupnik Mosta Miro Bulj u slobodnom govoru pozvao je na ukidanje županija na kraju ovog saziva Sabora.

"Od njihova uspostavljanja iz Dalmatinske zagore odselilo je 100 tisuća ljudi. Iz našeg doma šaljemo djelatnike u Biokovku i u dom u Vukovarskoj ulici u Splitu. Pozivam Blaženka Bobana i Antu Sanadera na ostavke, njihov uhljeb donio je virus", rekao je Bulj i opet pozvao na ukidanje županija, nazvavši ih faraonima, koje služe za uhljebljivanje.

Hrvoje Zekanović iz Hrvatskih suverenista rekao je da je Europskoj uniji na raspolaganju 540 milijardi eura, od toga 100 milijardi Hrvatskoj, ali da to nije bespovratna pomoć nego zajam. Rekao je da američka federalna banka svojim poduzetnicima nudi dva bilijuna dolara pomoći.

Upozorio je i na dvostruka mjerila.

"U tvornicama radi po deset i više ljudi, protiv čega nisam, ali s druge strane svete mise se ne mogu održavati. Pozivam ministra Bižinovića da nam u Saboru, koji mu je i dao mandat, svakog tjedna da izvještaj", poručio je Zekanović. 

Izvor: Direktno.hr/PDN/Foto:screenshot

Izvorni autor: Josip Senjak

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.