(VIDEO) Dr. Andrija Hebrang javno očitao bukvicu Perkovićevom odvjetniku Nobilu…

01.02.2020. 15:47:00

Dr. Andrija Hebrang o Domovinskom ratu, mladima i politikanstvu, očitao bukvicu odvjetniku Nobilu koji uporno iz “samo njemu poznatih razloga” miješa kruške i jabuke o obrambenom Domovinskom ratu i hrvatskim braniteljima…99%nas tada u vlasti te devedete godine smo trošili svu energiju za obranu od srpske agresije , kaže Hebrang…Nobilo je u svojoj dobro poznatoj provokativnoj maniri pokušao omesti Hebranga koji mu je pojasnio što se zapravo dogodilo u Hrvatskoj, tko je počinio agresiju na Hrvatsku, koliko je naših branitelja poginulo u obrani naše domovine. Stvarate pogrešnu sliku o događanjima, govori Hebrang Nobilu. Što bi mladi sad trebali pomisliti na vaše izlaganje? Da su u Hrvatskoj sve sami lopovi bili u Domovinskom ratu i devedesetih. To nije istina! Ja sam za privatizaciju prvi put čuo 1995 godine , kad smo oslobodili hrvatsku od srpskog agresora, a oni koji su se nečasno ponijeli, njih treba procesuirati. Trebate razdvojiti žito od kukolja, rekao je Hebrang provokativnom odvjetniku Nobilu koji je ostao šutjeti kao “p****n”…

Izvor: Braniteljski-portal.com/PDN

Izvorni autor: T.H.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.