(VIDEO) DR. MIROSLAV ŠKORO EKSKLUZIVNO U BUJICI: “Pokrenuo bih zabranu SDSS-a!”

03.09.2019. 08:55:00

Dr. Škoro smatra da Srbija ne može ići u Europsku uniju, a u utrku za predsjednika ušao je “vruća srca, hladne glave i čistih ruku”...

VIDEO! DR. MIROSLAV ŠKORO EKSKLUZIVNO U BUJICI: “Pokrenuo bih zabranu SDSS-a!”…

Nezavisni kandidat za hrvatskog predsjednika, dr. Miroslav Škoro otvorio je novu sezonu Bujice. U udarnom terminu Z1 televizije komentirao je aktualnu političku situaciju, a nije isključio ni zabranu SDSS-a, bude li izabran za predsjednika: – Apsolutno bih pokrenuo zabranu nekih političkih stranaka, ukoliko se stvore preduvjeti za to. Ono što ja vidim kao problem kod Pupovca i njegove stranke je to što ide po mišljenje na Frušku goru!

Dodao je: – Nekada djetetu moraš zabraniti da gleda televiziju na neko vrijeme, zašto ne?

Dr. Škoro smatra da Srbija ne može ići u Europsku uniju, a u utrku za predsjednika ušao je “vruća srca, hladne glave i čistih ruku”. U Bujici je odgovorio na mnoga pitanja, koja do sada nije javno komentirao.

Izvor: Braniteljski-portal.com

Izvorni autor: Bujica

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.