(VIDEO) JE LI TESLA UBIJEN ZBOG OVOGA!? Zloglasni HAARP nastao na temelju njegova projekta ‘Zrake smrti’?

15.12.2019. 08:48:00

Dana 5. siječnja 1943. Nikola Tesla nazvao je američko ministarstvo obrane i ponudio im svoje tajno oružje. Tri dana poslije, pronađen je mrtav u svojoj hotelskoj sobi. Moguće da je projekt sa zrakama smrti uistinu postojao no u Teslinu muzeju, gdje se nalaze svi njegovi originalni dokumenti njega nema.

Naravno, također je moguće da je FBI nakon njegove smrti, pošto su provjerili njegove dokumente, neke zadržali za sebe. No ako je tako, mi to nikada nećemo znati. Barem ne dok ih FBI ne odluči objaviti. Što se doista nalazilo u dokumentima koje je FBI zaplijenio od Tesle, upravo na dan njegove smrti?

Thomas E. Bearden, američki fizičar, matematičar i nuklearni inženjer, vjerojatno je najpoznatiji i najangažiraniji suvremeni sljedbenik Nikole Tesle. Uvjeren je da su Teslini dokumenti nakon njegove smrti inspirirali neka istaživanja američkog projekta HAARP.

HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program) ima sjedište u Gakoni na Aljasci i postoji od 1992. godine. Pripada novoj naprednoj tehnologiji pod kontorolom strateške obrane SAD-a. Sustav je uporabom Tesline tehnologije stvorila vojska, ali ne u cilju znanstvenog istraživanja nego za “pobuđivanje” ionosfere te za upravljanje klimatskim promjenama, kao zastrašujućim elementom koji može udariti na resurse populacije i nacija koje smatraju neprijateljskim.

No odakle zapravo dolazi projekt HAARP? Po mišIjenju niza Teslinih istraživača, on proizlazi iz jednog projekta koji je Tesla napravio 1937., koji nije bio objavljen dok je Tesla bio živ.

Taj projekt, koji je imao obrambenu svrhu, mogao se upoznati tek 1984. kada su pojedini istraživači uspjeli pronaći te dokumente i objaviti ih.

Godine 2002. dvjesta zastupnika ruske Dume potpisali su apel i proslijedili ga Ujedinjenim narodima, tražeći zabranu elektromagnetskih eksperimenata HAARP-a, smatrajući ga smrtonosnim oružjem koje može utjecati na prirodne pojave velikom frekvencijom. No, projekt i dalje radi.

Izvor: Z.G./Dnevno.hr/Foto:Screenshot/Youtube

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.