(VIDEO) KARAVANA JOŠ JEDNOM KREĆE NA DALEK PUT! Od Prevlake do Dunava na dva kotača, cilj im je samo jedan!

01.11.2021. 20:20:00

TRADICIONALNA VOŽNJA

Budući se bliži obljetnica 30. godišnjice Sjećanja na žrtvu Vukovara, i ove će se godine održati tradicionalna vožnja motorima od Prevlake do Vukovara.

Naime, Moto Klub Korčula, u suradnji s udrugama proisteklim iz Domovinskog rata i moto klubovima iz cijele Hrvatske, organizira tradicionalnu vožnju motorima, čija je početna točka na samom jugu Hrvatske, na Prevlaci, odakle će krenuti na put prema Vukovaru, gdje ih se očekuje 18. studenog.

“Karavana bi se odvozila u pet etapa tijekom pet dana, a putem bi se organizirali doručci, marende i obroci, te prenoćišta za sudionike karavane,” objavili su organizatori uz video kadrova karavane.

U obilježavanju dana pada Vukovara sudjeluju još od 2008. godine, a kadrove putovanja prijašnjih godina možete pogledati u videu.

Izvor: Dnevno.hr/PDN/Foto: Screenshot/YouTube

Izvorni autor: L.B./Dnevno.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.