[VIDEO] KOLAKUŠIĆ STOŽERU: ‘Ili ukinite covid-potvrde ili slijede veliki sukobi!’

15.11.2021. 22:00:00

'Dopuštenje Stožera cijepljenim osobama s covid potvrdama da nesmetano šire virus je kazneno djelo kažnjivo s 12 godina zatvora, upozorava bivši sudac.

– Dopuštenje Stožera cijepljenim osobama s covid potvrdama da nesmetano šire virus je kazneno djelo kažnjivo s 12 godina zatvora sukladno članku 291 kaznenog zakona RH, upozorio je bivši sudac Trgovačkog suda, europarlamentarac Mislav Kolakušić. 

– Nakon što je znanstvena zajednica isporučila znanstvene podatke koji nedvojbeno dokazuju da cijepljeni šire zarazu, a koje Stožer ignorira, to ignoriranje prelazi u sferu kaznenog djela i bit će sankcionirano, ako ne sada, onda sigurno kada HDZ bude uklonjen s vlasti, a pravosudne institucije budu reformirane. Članovi Stožera, tada neće biti kriminalne organizacije da vas štiti, bit ćete samo vi, kao pojedinci i odgovorne osobe s jedne strane i zakon i znanstvene studije s druge strane.

Prema članku 291. Kaznenog zakona, službena osoba koja ne obavi dužnost pa time drugima prouzroči znatnu štetu, kaznit će se kaznom do 12 godina zatvora. Odgovorne osobe u Stožeru civilne zaštite raspolažu znanstvenim podacima koji dokazuju da cijepljeni šire virus i unatoč tome ne donose odluku o uvođenju testiranja za sve, i cijepljene i necijepljene, i time postaje odgovorne, izravno, osobno i neposredno, za svu štetu, uključujući obolijevanje desetaka tisuća građana i gubitak tisuća života. Ukoliko zaista smatrate da je širenje virusa nedopustivo sa stajališta javne sigurnosti, onda ćete taj kriterij morati primijeniti na sve.
Iživljavanje nad ogromnim dijelom vlastitih građana iz političkih i ideoloških razloga nikada u povijesti nije završilo dobro, neće niti sada. Zaustavite se na vrijeme i uskladite svoje djelovanje sa znanstvenim spoznajama, ustavom i zakonima, jer ćete u suprotnom odgovarati za njihova kršenja.

Ili ukinite covid-potvrde, ili sve testirajte ili će biti velikih sukoba, jer cijepljeni nemaju licencu za širenje virusa i ubojstvo, zaključuje Kolakušić.

Izvor: Paraf.hr/PDN/Foto:paraf.hr

Izvorni autor: Paraf.hr/Mislav Kolakušić/FB

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.