VIDEO: Kolinda u Osijeku ponovo puna obećanja!…A Kolinda u Sikirevcima malim Lukama i Lukicama-Kakva vam je škola? Dobra!…Što vam nedostaje?…Dvorana!…Zato imate livadu!…

16.12.2019. 13:46:00

KOLINDA IZVUKLA ZADNJI ADUT! Sve je dogovoreno(neznamo sa kim!): ‘Mladi će preko interneta zarađivati 8 000 eura’...

Skup koji je aktualna hrvatska predsjednica Kolinda Grabar – Kitarović održala u Osijeku, obilježen je njezinim govorom i prozirnim predizbornim obećanjima…Nešto slično je bilo i u Sikirevcima…VIDEO

Ako je ovo bit poruke mladima u Hrvatskoj od aktualne predsjednice , onda je to poraz politike vladajućih, nemaštovitost i na izvjestan način ponižavanje mladih koji su informatički pismeni i samo čekaju da im se u hrvatskoj omoguće radna mjesta koja im ova Vlada uz predsjednicu koja je još uvijek aktualna nije znala osigurati.

Pusta obećanja

“Već imam dogovore s nekim državama, da nam Hrvati odu na obuku negdje drugdje (ne navodi gdje!) i da se vrate u Hrvatsku, da rade preko interneta u nekoj drugoj državi, a u Hrvatskoj zarađuju osam tisuća eura. Zamislite što to znači za naše mlade”, samouvjereno je izjavila predsjednička kandidatkinja Grabar – Kitarović u dvorani.

Tom se prilikom osvrnula i na nogometaše igrajući na kartu emocija prisutnih koji obožavaju našu nogometnu reprezentaciju:”Luka joj je kao sin”

“Netko od navijača, iz Kohorte, viknuo je nešto meni, neću ponavljati što, i ja sam došla pred njih i rekla sam ‘Evo me, tu sam. Recite mi sve svoje primjedbe, sve svoje kritike. Nemojmo se svađati, nemojmo se prepirati. Jer ja volim i Osijek i Zagreb i Zadar i Rijeku i Split i Grobnik. “I Vukovar naš posebno”! Ljudi! Ujedinimo se u ljubavi prema našoj domovini koju su nam dali Dalić i naši nogometaši prošle godine. Luka Modrić je k’o moj sin! Moj Lukica! Ali da znate koliko takvih Luka diljem Hrvatske živi! Koliko ja takvih “Lukica svakodnevno susrećem” i želim pomoći!”, uzviknula je popraćena  pljeskom prisutnih…poručila je Grabar-Kitarović,  i  „Slavoncima da ne trebaju milostinju i subvencije, nego normalne uvjeti za rad da zarađuju kako znatju i zato ćemo napraviti puno i u poljoprivredi, zanemarujući ćinjenicu da je Slavonija opustila, da su mlade svježe snage u svojim najboljim godinama pobjegli od pustih obećanja koja se ne reliziraju.

Bila je i na balu

Bila sam u subotu na Balu lipicanaca i želim da cijela Slavonija bude tako graciozna.“

Naime, kad je predsjednica bila u posjeti jednom hrvatskom gradu (Sikirevcima 14. listopada 2018.) i kad su joj na njen upit, što bi oni kao djeca željeli -odgovorila;

Predsjednicu RH Kolindu Grabar Kitarović je 14. listopada 2018. u Sikirevcima pred školom dočekalo iznenađenje…Razdragana djeca (Luke i Lukice)koja su pljeskom nade i punih želja dočekali predsjednicu odgovorila su na dva jedan upit predsjednice, svi u glas. Kakva vam je škola, doobraa, uglas su svi odgovorili. Što vam nedostaje, pita ih predsjednica? Dvoranaaa, uglas su vesela što vide predsjednicu odgovorila djeca. Predsjednica ko iz puške, ZATO IMATE LIVAADUU, što je djecu ostavilo bez teksta i zapravo ih šokiralo…

Djeca nisu bez razloga uglas vrisnula da im nedostaje dvorana, jer su vremenske prilike takove da su djeca mnogo puta ostala bez tjelesnog odgoja, ali to predsjednicu ovaj put nije toliko zabrinulo te je djeci ponudila livadu za tjelesni i treniranje raznih športova, što je za svaku osudu. Da je ovako nešto rekla u Zagrebu, mediji bi je pojeli, ali i roditelji i sama djeca, ili ne daj bože negdje u EU. Ali to je u Sikirevcima i što će djeci dvorana!?

Što bi vi voljeli da Vam se napravi, upitala je Kolinda? Razdragane Luke i Lukice su u glas sretno uzviknuli., sportsku dvoranu, jer je nemamo, predsjednica im je hladno odgovorila; pa imate dosta polja i livada za igru. Toliko o Lukama i Lukicama.

Obećanja su jedno a stvarnost i realizacija drugo-treba se malo podsjetiti

Sastavni dio svake škole je barem mala športska dvorana, ali za Kolindu je ovoj dječici koje je razočarala livadom, očito to ne pada na pamet.

Upravo ju je tamo dočekalo, kako su napisali na Facebook stranici Radio Slavonija, veliko iznenađenje. Naime, ispred škole su je velikim pljeskom razdragano dočekali učenici. Nakon pljeskanja i veselog dočeka Grabar Kitarović se nasmiješeno i protokolarno slikala s njima, a onda su kratko i porazgovarali, nakon čega su djeca naglo utihnula, najvjerojatnije šokirana predsjedničinom LIVADOM.

VIDEO Predsjednica razdraganoj djeci u Sikirevcima: Kakva vam je škola? Doobraa!…Što vam nedostaje?…Dvorana…Zato imate livadu!

Dječica, svi ti mali Luke i Lukice su ostala u šoku ne očekujući takav odgovor od “spasiteljice”. Obećati i uraditi je nešto posve različito. Na kraju su svi ti maleni Luke i Lukice, nažalost ostali uskraćeni za dvoranu i ostala im je livada na kojoj se mogu zaigrati jedino kad nema vjetra, kiše, snijega i kad je vrijeme malim Lukama i Lukicama naklonjeno…Toliko o Lukama i Lukicama.

Izvor: Braniteljski-portal.com/PDN

Izvorni autor: M.M.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.