(VIDEO) OVAKO JE NEŠTO MOGUĆE SAMO U SRBIJI - VUČIĆ SNIMIO SPOT PA GA SE ODREKAO

29.12.2019. 20:56:00

Bivši potrčko četničkog vojvode i osuđenog ratnog zločinca Vojislava Šešelja, današnji predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, malo je požurio i u želji da iskoristi novogodišnji blagdan za vlastitu promociju (a vezano za izbore koji će se održati na proljeće), snimio TV spot na kojemu bi mu pozavidjeli i u Sjevernoj Koreji.

Spot je objavila njegova SNS (Srpska napredna stranka) i u njemu se popularni "Vučko" u opuštenoj atmosferi iznenada (poput Aladina iz čarobne lampe) pojavljuje u dnevnom boravku jedne obitelji uz ključnu poruku kako je Srbija "velika, pametna i jaka porodica koja je uvek spremna da gleda u budućnost".

Uz ovaj je spot na svome Instagram profilu čestitao građanima i nadolazeće blagdane, ali nakon što je izvrgnut javnom ruglu, požalio je zbog ovog postupka i pokušao se odreći spota, izgovarajući se među ostalim kako je na to bio "nateran" (kako i zašto, nije objasnio).

U svakom slučaju, snimku vrijedi vidjeti.

VIDEO:

 

Zlatko Pinter/PDN

Izvorni autor: Zlatko Pinter / PDN / Foto:youtube.com

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.