(VIDEO) POČELO JE! Raspada se Srbija, Vojvodina proglašava neovisnost!? Ide u EU, a Sandžak se priključuje Kosovu

03.10.2019. 09:40:00

Predsjednik srbijanske političke stranke “Nova Srbija” Velimir Ilić izjavio je u ponedjeljak da je priča predsjednika Srbije Aleksandra Vučića o stvaranju Balkanskog saveza “velika podvala koja će do kraja uništiti Srbiju”.

“Taj Balkanski savez je paravan za priznavanje neovisnoga Kosova. Tako će u tom savezu biti svi neprijatelji Srbije. To otvara prostor da se onda Vojvodina kao euroregija pridruži Europskoj uniji , da se Sandžak priključi Kosovu i potpuno uništi Srbiju. Iz Srbije će otići svi oni koji imaju kamo otići. Srbiju će naseliti migranti i neki drugi ljudi, a naši ljudi će pobjeći. Zato je neophodno na izborima spriječiti Vučića da dobije dvotrećinsku većinu i da nas uvede u potpunu propast. A ako opozicija ne izađe na izbore onda će omogućiti Vučiću da razbije državu. Nikada više nećemo imati dvotrećinsku većinu da možemo izaći iz tog Balkanskog saveza”, rekao je Ilić na konferenciji za medije.

Izvor: Priznajem.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.