(VIDEO) Pogledajte glazbeni spot grupe iZLET za pjesmu "Čast"

11.11.2019. 10:30:00

Zagrebački dvojac iZLET pjesmom “Čast” nastavljaju promovirati svoj drugi album “Katarza”, koji su javnosti predstavili u srpnju 2019. godine.

SPOT pogledajte ovdje:


Braća Kumerle ovaj spot su snimili u Mostaru.

Kako su došli do Mostara?


iZLETofci su morali proći pravu avanturu na putu do ostvarenja nove glazbene poslastice. Naime, ljeta 2018. su nastupili na Ratu bendova u sklopu festivala South Point Rock’n’Ride 2018 Konavle i osvojili vrijednu nagradu. Nagrada je bila itekako korisna za mlade glazbenike Petra (bubanj i vokal) i Tonija (gitara i vokal), a uključivala je nastup kao predgrupa bendovima Atomsko sklonište, Opća opasnost i Brkovi te tri dana besplatnog snimanja u studiju Pavarotti u srcu Mostara.

Dio spota snimljen je u samom studiju Pavarotti, dok je ostatak scena snimljen u staroj jezgri Mostar grada.

Svoju su pustolovinu braća Kumerle snimili i pretočili u kratak VLOG izvještaj za sve znatiželjne fanove.

Umjesto angažiranja mnogobrojnih glazbenika, sve izvođačke radove na albumu Katarza izveli su isključivo braća Kumerle te su obojica tako snimili i bubanj i bas i gitare i klavijature i ostale zvukove. Producentski “guru” i mentor na ovom projektu bio je Luka Tralić – SHOT.
Album je dostupan u prodaji u Dallas Music Shopu Rijeka, Dallas Recordsu, shopu Croatie Records, Dancing Bearu i Aquarius Recordsu.

Cijeli album Katarza možete poslušati ovdje:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLdvZPimtg8Oz1JU2H5zQNWWrxYFHH61T6

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.