(VIDEO) Pogledajte snimku pada Darka Milinovića: Suzukijem ušao u zavoj s 230 km/h

01.06.2020. 18:55:00

Darko Milinović dobro se oporavlja nakon pada s motora koji je vozio oko 260 km/h. Za Dnevnik.hr ispričao je da bi već danas mogao izaći iz bolnice, a već prekosutra će, nada se, biti na poslu.

”Bajkeri nikad ne odustaju”, poručio je lički župan i naglasio da ga ništa neće zaustaviti i da će na Grobnik opet. Ne zna kako je pao i ne sjeća se ničega nakon nesreće, a pogledajte kako je izgledao pad.

Milinović je u padu s motora slomio ključnu kost i zadobio kontuzije, a liječnička pomoć pružena mu je u Kliničkom bolničkom centru Rijeka gdje se nalazio u ponedjeljak ujutro. Nesreća se dogodila u zavoju poznatom kao jedinica, a Milinović je u zavoj uletio s brzinom većom od 200 kilometara na sat.

Milinović se nedavno na svom Facebooku Milinović pohvalio najnovijim fotografijama s Grobnika.

Ovo nije prva nesreća u prometu koju je preživio Milinović. Prije dvije godine, također na Grobniku, jureći svojim Suzukijem od 200 konjskih snaga izletio je s trkaće staze.

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.