VIDEO Pogledajte trenutak eksplozije usred Belgoroda: Auto odletio na krov trgovine, nastao krater od 20 metara

21.04.2023. 12:06:00

SVIJET SLUČAJNI PROJEKTIL

Rusija je priznala da je slučajno ispalila projektil na svoj grad, piše Dnevnik.hr.

Snažna eksplozija odjeknula je u četvrtak navečer u ruskom gradu Belgorodu, 40 kilometara sjeverno od ruske granice s Ukrajinom.

Ruska državna novinska agencija Tass, pozivajući se na Ministarstvo obrane, izvijestila je kako je ruski ratni avion slučajno ispalio projektil.

"Dok je zrakoplov zračnih snaga Suhoj Su-34 letio iznad grada Belgoroda, došlo je do slučajnog pražnjenja zrakoplovnog streljiva", priopćeno je. 

Eksplozija je stvorila 20-metarski krater na jednom od gradskih raskrižja. Oštećena su četiri automobila i četiri stambene zgrade, rekao je lokalni guverner.

Snimku pogledajte u nastavku:

Videosnimke s lica mjesta pokazuju gomile betona na ulici, nekoliko oštećenih automobila i zgradu s razbijenim prozorima te automobil okrenut naopačke na krovu trgovine.

Izvor: Dnevnik.hr/PDN/Foto:video screenshot/Twitter

Izvorni autor: PDN/Dnevnik.hr/D. J. B.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.