(VIDEO) POLICIJA U NEOBILJEŽENOM KOMBIJU PRED KLARIĆEVIM DOMOM, sumnja na prisluškivanje!

30.11.2021. 13:25:00

Policija je sinoć bila pred domom Andrije Klarića, organizatora prosvjeda protiv mjera stožera. Oduzeli mu mobitel, a on sumnja u prisluškivanje, navodi Z1 TV.

Kamere Bujice, Z1 televizije, u Zagrebu su pred domom Andrije Klarića, snimile nekoliko bijelih kombija, a u najmanje jednom od njih, neobilježenom, bili su policajci. Policija je prvo zabranila snimanje ekipi tog, kao i još jednog – službenog policijskog kombija, a kada su se udaljili, novinari Z1 uspjeli su napraviti snimku.

Novinari Z1 televizije razgovarali su sinoć s Klarićem, koji je bio voditelj velikog prosvjednog skupa protiv covid potvrda, prije 11 dana na zagrebačkom Trgu bana Jelačića. U ekskluzivnoj izjavi za Bujicu, rekao je da su mu policijski službenici oduzeli mobitel, uz obrazloženje kako im “treba za vještačenje.” Pred kamerama je izrazio otvorenu sumnju da je prisluškivan i praćen, o čemu svjedoče i kombiji zatečeni na licu mjesta. Također, Klarić tvrdi da je protiv njega podnijeto više prijava, koje smatra neosnovanima.

Izvor: Priznajem.hr/PDN/ Foto: Z1 screenshot

Izvorni autor: Priznajem.hr/Z1/Velimir Bujanec

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.