(VIDEO) POSLUŠAJTE KAKO SRBI LAŽU I MANIPULIRAJU U JAVNOSTI O POVIJESTI DOMOVINSKOG RATA!

12.10.2019. 12:21:00

Cilj i namjera ovog VIDEA je poruka mladim naraštajima koje će ova suvremena povijest i vlada RH naučiti da zaborave što je istina....

Cilj i namjera ovog VIDEA je poruka mladim naraštajima koje će ova suvremena povijest i vlada RH naučiti da zaborave što je istina.Takve manipulacije je hrvatski narod prošao 1941 godine kada su istrijebili cijele generacije hrvatske mladosti, nakon čega su lažnom poviješću prikazivali HRVATE kao zločince…

Tako se i sada opet radi, kad će hrvatski narod zbog svoje patnje i stradanja vođen inertnom politikom vlasti i institucijama unutar države biti doveden ponovno u isti položaj, da se treba godinama braniti od lažne povijesti koju nameću srbijanske vlasti. Takvu ostavštinu Vam u nasljedstvo ostavlja vaša vlada RH i institucije države koje ste vi birali u izvršnu vlast. Dozvolili ste da od Vas naprave robote poslušnike i poput njihove inertne politike da Vas učine također istima poput njih. Svjesno sudjeljujete u izdaji hrvatske domovine za koju su generacije mladosti dale svoje živote.

Izvor: Braniteljski-portal.com/PDN

Izvorni autor: Ivan Vohrić

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.