(VIDEO) PUCNJAVA PO EKIPI HRT-a! Izvještaj iz Oluje prekinuli snajperi, kamerman sve snimio

06.08.2020. 12:41:00

Iako se s vremenom stekao dojam da je u Oluji sve išlo kao “po špagi”, isječak izvještaja HRT-ova novinara Mladena Stubljara svjedoči kako je to bila operacija visokog rizika.

Na današnji dan 1995. godine hrvatske snage nezaustavljivo su napredovale prema Benkovcu te redom oslobađale sela i mjesta Šopot, Vukšić, Ceranje i napokon u popodnevnim satima Benkovac.

Ostavljena starica i snajperski napad

Prolazeći kroz napuštena i razorena sela, televizijska ekipa u Ceranjama Gornjim nailazi na jednu staricu koja luta potpuno sama sa svežnjem na leđima. Objasnila je kako je živjela potpuno sama, a djeca su joj u Šibeniku, nakon čega se HV za nju pobrinuo.

Hrvatske vojnike pratio je Mladen Stubljar s ekipom HRT-a, koju je, kao što se vidi u prilogu, kod Miranja dočekalo vrlo neugodno iznenađenje kada je na njih otvorena snajperska vatra.

Izvor: Dnevno.hr/Photo: Matija Topolovec/PIXSELL

Izvorni autor: Snježana Vučković

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.