(VIDEO) RATNI ZLOČINAC KAPETAN DRAGAN: ‘Svi Hrvati su pi*zde i bit će kažnjeni od ljudi, a ne potresa’

10.01.2021. 10:25:00

U jutarnjem programu srpske TV Happy otvorena je tema “potresaju li Hrvatsku potresi zbog prokletstva njezine mračne prošlosti”, u kojoj su između “stručnjaka za karmu, povjesničara i slično, ugostili i Dragana Vasiljkovića, ratnog zločinca poznatijeg pod imenom Kapetan Dragan.

Raskapajući po hrvatskoj prošlosti, počevši od 1941., pa preko 1991. i sve do danas, srpski “stručnjaci” poprilično su složni kako se u Hrvatskoj dogodio neki oblik “osvete za sve loše što je do sada činila Srbima”.

Najžučljiviji u ovoj raspravi bio je upravo Kapetan Dragan koji je u emisiji prepunoj suludih teorija zaključio kako Hrvate dijeli na tri skupine: naciste (koljače, kojih je najmanje), huškače i pi*de kojih ima najviše. Smatra da potresi u Hrvatskoj nisu slučajnost, ali da će Hrvate prava kazna sustići od ljudi.

Izvor: 7dnevno/PDN/Foto:FAH

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.