VIDEO Saudijskom Arabijom se orio Thompson

08.12.2019. 09:07:00

Hrvatski boksač Filip Hrgović pobijedio je u dvoboju teške kategorije u Riyadu 37-godišnjeg američkog boksača Erica Molinu nokautom u trećoj rundi

Organizatori borbe u Rijadu ispunili su veliku Hrgovićevu želju i pustili uoči ulaska u ring pjesmu Geni kameni od Thompsona:

Zadovoljan i pun samopouzdanja poslije meča bio je Hrgović:

“Vrlo sam sretan, dobro sam boksao, napravio sam ono što sam htio. Hvala ljudima koji su radili sa mnom, hvala Team Sauerlandu i hvala cijeloj Saudijskoj Arabiji”, rekao je Hrgović, a poslije tih njegovih riječi dvoranom Diriyah Arena se prolomio pljesak.

Na pitanje kako se Molina žalio sucu na neke nedozvoljene udarce od strane Filipa, naš boksač kao iz topa je ispalio:

“Ovo je rat čovječe, a u ratu je sve dopušteno. Suci su bili tu, sve su vidjeli i sigurno bi me sankcionirali da je bilo nezdovoljenih udaraca”, izjavio je Hrgović, prenosi RTL.

Na koncu je Filip zaključio…

“Želim borbu za titulu, želim biti svjetski prvak i nadam se da će netko od ovih velikih dečkiju prihvatiti poziv mladića iz Hrvatske i boriti se sa mnom. Ovo je boks, možda za nekoliko borbi budem svjetski prvak.”

Izvor: Kamenjar.com/PDN

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.