VIDEO Suverenisti poručili vandalima: Bit će vama 'bella chiao'

08.05.2021. 12:50:00

ZBOG NATPISA NA PROSTOJIAMA STRANKE

U noći s petka na subotu je na prostorije Hrvatskih suverenista u samom centru Šibenika izvršen vandalski napad. Naime, netko je pod okriljem noći crvenim sprejom ispisao fasadu službenih prostorija.

"Natpis 'bella chiao' koji je jutros osvanuo na fasadi je neslužbena ljevičarska himna. Međutim, pošto u Šibeniku ne postoji niti jedna stranka ili kandidat desnog političkog spektra osim Hrvatskih suverenista autor ovog natpisa može biti podupiratelj bilo koje političke opcije s obzirom da su sve u lijevom dijelu političkog spektra", nešto ranije poručio je saborski zastupnik i kandidat Suverenista za gradonačelnika Šibenika Hrvoje Zekanović za Direktno.

"Očito su Hrvatski suverenisti trn u oku svim ostalim političkim opcijama, jer Suverenisti su jedina prava, autentična stranka desnog dijela političkog spektra u Šibeniku. Naravno da nas ovaj vandalski čin ne može zaplašiti te poručujemo političkim oponentima, vidimo se u drugom krugu.

U Hrvatskoj se trebala napraviti lustracija koja se provela u nekim nekadašnjim zemljama s komunističkim režimom pa se aktualni gradonačelnik  kandidat HDZ-a i još neki drugi protukandidati ne bi mogli kandidirati s obzirom na članstvo u KPH", poručili su naknadno Suverenisti.

Također, se mora primijetiti interesantna koincidencija s obzirom da je natpis osvanu baš danas 8. svibnja, zaključili su iz stranke.

Izvor: lb/Direktno.hr/Foto:Hrvatski suverenisti

Izvorni autor: lb/Direktno.hr

Autor: