VIDEO U SVOM FILMU: PREDSJEDNIK MILANOVIĆ ZABORAVIO PROTOKOLARNI OBIČAJ POZDRAVA DRŽAVNE ZASTAVE!

25.06.2020. 22:31:00

Trenutak kad je predsjednik RH Milanović otputovao u neki svoj film...

Predsjednik Republike Zoran Milanović bio je u dvodnevnom  posjetu Crnoj Gori u koju je doputovao brodom HRMa. Zorana Milanovića je na Cetinju primio crnogorski predsjednik Milo Đukanović. Tijekom ceremonije svečanog dočeka i nakon izvođenja himni Zoran Milanović je prošao pored državne zastave Crne Gore bez naklona; Milo Đukanović je spasio stvar povukavši za rukav Zorana Milanovića. Začuđuje da Zoran Milanović, koji svakome voli docirati i svakog ispravljati, pa čak i kada je riječ o osobnoj prevoditeljici, kao iskusni diplomat i bivši predsjednik Vlade RH nije u stanju zapamtiti najjednostavniji protokol? Pitanje je bili se Milanović sjetio povući Đukanovića da se slična stvar dogodila u hrvatskoj?

Stoga je Braniteljski portal odmah, dočim je Zoran Milanović izabran na to mjesto, napisao tekst u kojem je navedeno da je to čovjek koji “mrzi” protokole”, što je i sam izjavio. No sad kad je već izabran i kad predstavlja Hrvatsku državu u svijetu, mora poštovati protokole koji su svugdje na svijetu isti. Ovo u Crnoj Gori je samo jedan u nizu gafova koje nam je i koje ćemo vidjeti od hrvatskog predsjednika koji se na crvenom tepihu u Crnoj Gori, očito nešto duboko zamislio i bio je u nekom “svom filmu”, nimalo koncentriran na uobičajen protokol pozdravljanja državne zastave CG.

 POGLEDAJTE-Trenutak kad je predsjednik RH Milanović otputovao u neki svoj film…

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.